OM

Mitt namn är Kalle Flodin och i en evighet har jag fantiserat om ett eget torp i skogen. Nu under våren 2017 blev drömmen en verklighet och nu äger jag timmerstuga och två magiska hektar skog i hjärtat av Västernorrland precis intill en vacker sjö.

Tanken med bloggen är att du ska få följa med på min resa mot den minimalistiska livsstil jag jagar. Är blogg lite för mycket text för dig? Hur lugnt som helst, följ mig på Youtube!

Jag har genomfört flera större expeditioner genom Norden, utbildat mig till både löpcoach och äventyrare samt föreläst om mina äventyr inför stora företag. Redan 2013 grundade jag initiativet Springhjälpen, med hjälp av löpning genomförde jag soloäventyr och arrangerade stora events för att samla in pengar till bland annat Barncancerfonden och Musikhjälpen. Efter tre år under detta namn kände jag att det var dags för något nytt och resultatet blev – Into Outdoor.

På den här sidan hittar du information om hur du anlitar mig som föreläsare, filmer från mina expeditioner och vad jag erbjuder dig och företag inom personlig träning.

Hoppas vi ses!
/Kalle