mitt Stora mål för 2020

Att sätta stora mål för oss själva gör att vi siktar högre än vad vi annars skulle gjort. Ibland kan det kännas pinsamt att prata om sina drömmar och visioner, men det är just det som behövs för att förverkliga dem. Tänk stort, gör större.

Foto: Svanthe Harström

Ett helt år har passerat sen jag tog mina första steg som fast boende här i timmerstugan. Frågan om hur jag får dagarna att gå dyker ofta upp, och ska jag vara ärlig så hinner jag inte ens med trots att jag knappt jobbar. Det jag spenderar en stor del av min tid till är självutveckling, vågar lyssna mer inåt för varje dag som går och lära mig mer om mig själv och vem jag är. Tystnaden här ute i skogen ger plats åt tankar som inte tidigare fått utrymme.

För några månader sedan lanserade jag min medlemssida där jag delar filmer och verktyg för dig som är nyfiken på ett enklare liv utanför ekorrhjulet. I skrivande stund är det 18 medlemmar som hänger med bakom kulisserna till stuglivet, och även om jag är otroligt tacksam för det så är det bara början på den här resan.

Målet för 2020

Tanken som kittlar mig mest är faktiskt att bygga det här communityt ännu större och se hur långt jag kan ta det tillsammans med dig som läser.
Mitt stora mål är därför att nå minst 181 medlemmar innan 2020 är slut! Hur har jag då kommit fram till just 181 medlemmar? Förklaringen är faktiskt väldigt enkel: 181 medlemmar är vad som krävs för att täcka mina fasta utgifter i stugan som till exempel el, mat och försäkringar.

Ju fler som går med på sidan, desto mer tid kan jag lägga på att skapa ännu mer filmer och blogginlägg. Jag hoppas att du förstår att det inte handlar om girighet, jag älskar det kreativa arbete jag har möjlighet att få dela på bloggen och medlemssidan men jag vill kunna lägga ännu mer tid på det 🙂

Är du nyfiken på hur jag räknat och kommit fram till just 181 medlemmar och vad stuglivet faktiskt kostar mig varje månad så har jag gjort en hel film om det på medlemssidan 🙂
Det är inte en film där jag bara sitter och rabblar siffror, haha, det är budgetsnack blandat med tankar och funderingar kring hur jag lever här i stugan 🙂 Du hittar filmen HÄR!


PREMIÄR!

I morgon, 5 januari, är det premiär för min film som har tagit ett år att spela in. Min resa från Stockholm till stuga. Den har premiär 19:00 och kommer att sändas LIVE på min youtube-kanal, vi ses där!

Tills dess, ta hand om varandra <3

6 comments on “mitt Stora mål för 2020”

  1. Så spännande med filmen och budgeten också,jag tycker ekonomi är jättekul 🙂 har tyvärr inte möjlighet att vara betalande medlem men jag hoppas du uppnår ditt mål! Lycka till!

    1. Va roligt att du gillar det!
      Verkligen inget problem, jag blir glad nog av att du tar dig tiden att skriva till mig 🙂 Tack så mycket Cattis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *