Mitt Hemliga Vapen

Alla har vi våra knep för att toppa träningsformen. Vissa planerar långt i förväg och andra tar genvägar. Du kanske känner igen dig om jag säger att du någon gång maxat din träning inför en speciell tid på året?

”Beach 2016!!!”

Man glömmer lätt att tänka på vad som händer med kroppen om man utan förvarning utsätter den för mycket mer än vad den är van vid. Låt mig presentera mitt hemliga vapen, Mats Emilson, också känd som NaprapatMats. Ni undrar säkert vad som skiljer honom från mängden? Scrolla ner! 🙂

Ett väldigt vanligt misstag är att man inte kollar upp skicket på sin kropp förrän det är försent och man redan har dragit på sig en skada. Mitt tips till er är därför att regelbundet besöka en sjukgymnast/naprapat innan du skadar dig.
Om jag begått samma misstag själv? Absolut! Jag är bara människa och vi har en viss förmåga att inte alltid vara perfekta.

Jag har besökt många sjukgymnaster under åren men har aldrig fastnat för någon för än jag mötte Mats. Han förstod mig på ett helt annat sätt eftersom han själv är en väldigt aktiv människa och även utbildad löpcoach! Dessutom känner man sig extremt bra omhändertagen när man blir behandlad av honom och sen skadar det inte att han alltid är sådär härligt glad och positiv!

fördelarna med naprapatin
  • Fri från ingrepp
  • Hjälper kroppen att läka på ett naturligt sätt
  • En behandlingsform som är utan biverkningar
  • Ger patienten de verktyg som behövs för att undvika liknande hälsoproblem i framtiden

Övertygad? BOKA EN TID redan idag och hälsa gärna från mig! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *